Algemene voorwaarden bestellen bij Margy's

1.0 Wanneer u als klant een bestelling heeft geplaatst gaat u akkoord met de betaling aan Margy's

Als klant bent u verplicht om de kosten te betalen voor de door u bestelde producten zowel via het contact formulier als de telefonische bestelling.

1.1 Wanneer u als klant de bestelling annuleert zijn daar kosten aan verbonden.

- Geen annulering maar weigering levering of niet komen ophalen van uw bestelling = 100 % betalen van uw bestelling
- 24 uur van te voren annuleren = 80 % betalen van uw bestelling

1.2 U kunt uw bestelling alleen op afgesproken tijden komen ophalen. Dit gaat in overleg met Margy's

1.3 Het leveren van de producten gaat op afspraak. Er wordt verwacht dat er iemand aanwezig op de gestelde tijd en plaats. Margy's heeft het recht om niet te leveren wanneer er geen betaling vooraf is geweest of wanneer de klant niet betaald bij leveren en ophalen. Daarnaast ook wanneer de klant niet aanwezig is op gestelde tijd en plaatst. Daarnaast is het belangrijk dat de klant de levering door Margy's prettig laat verlopen. Wanneer Margy's de levering niet veilig acht door bijvoorbeeld agressieve dieren/mensen/omgeving heeft Margy's het recht om te annuleren met volledige facturering aan de klant.

1.4 Betaling aan Margy's geschied  bij levering/ophalen bestelling. Dit kan contact, via bankoverschrijving. Of achteraf via facturatie. 

1.5 Klachten worden altijd in behandeling genomen maar geven de klant geen automatisch recht op restitutie

1.6 Margy's is niet verantwoordelijke voor eventuele vergunningen die de klant zelf had moeten aanvragen

1.7 Margy's is niet verantwoordelijk voor schade na uitvoering van haar diensten zowel aan opdrachtgevers als derden, tenzij gedekt door haar verzekering

 

Daarbij zal Margy's er alles aan doen wat binnen haar macht ligt om haar dienstverlening zo goed mogelijk naar eer en geweten te maken en te leveren.